GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Vedat Özkeçeci İlkokulu

Vedat Özkeçeci İlkokulu

ŞİRİNEVLER MAH. 69091 NOLU CAD. NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Kurumumuzun özünü oluşturan ve yarınlarına ışık tutan vizyonumuz: “Liderliği ve yaklaşımıyla dünyada örnek alınan, Türkiye’nin en güçlü eğitim kurumu olmak.”
Misyon
Misyonumuz: * Dünyadaki en modern ve güncel eğitim yaklaşımlarından şekillenen bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak • Değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek • Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek • Türkiye’nin nitelikli insan kaynağına katkıda bulunmak • Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak • Eğitim kadrosuna değer veren ve sürekli geliştiren bir yapı olmak
Başarılar
Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Diğer Kamu Kuruluşları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ´´Keşif Kampüsü, Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor, Botanik Bahçesi Gezisi, Hayvanat Bahçesi Gezisi, 25 Aralık Kahramanlık ve Panorama Müzesi Ziyareti, Çocuk Trafik Parkı Etkinliği´´ gibi etkinliklere ekseriyetle aktif olarak katılım sağlanmakta ve öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerine destek olunmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.40-14.20