GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Vedat Özkeçeci İlkokulu

e Twinning Projemiz "Learning English Through Games"

LEARNING ENGLISH THROUGH GAMES

eTWINNING PROJEMİZ:

LEARNING ENGLISH THROUGH GAMES

05-06-2023Okulumuz İngilizce Öğretmeni Makbule BOSNALI TÖMEK’in yürüttüğü “Learning English Through Games” projesi çalışmalarına başladı.

Projemiz Türkiye,Hırvatistan, İtalya,İspanya ve Polonya’dan 9 öğretmen ve birçok öğrencinin dahil olduğu uluslararası katılımlı bir eTwinning projesidir. Proje 9-13 yaş aralığında çocukların etkinlik yapma, yaratıcılık ve konuşma becerilerini kapsamaktadır.

Proje dahilinde öğrencilerimiz müfredat konularıyla ilişkili kendi oyunlarını hazırlayıp, sınıfta sergileyeceklerdir. Projemizle ayrıca öğrencilerin Web2 araçlarını aktif kullanabilme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrencilerin İngilizce dilinde daha aktif bir şekilde kendilerini ifade edebilmelerini, özgüven artışını ve ICT araçlarını aktif kullanabilmelerini sağlamaktır. Projemiz nisan ayında çalışmalara başlayıp, mayısta sona erecektir.

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 05.06.2023 20:08 - Görüntülenme: 146

Etiketler :